Wie zijn we?

Hybride Modus is een samenwerkingsverband van Christiaan Lustig en Tabhita Minten. Zij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van digitale werkomgevingen. Samen schreven zij het boek ‘Digital employee experience: met je medewerker voorop richting een menselijke digitale werkomgeving’, ’s werelds eerste boek over dit onderwerp dat zowel in het Nederlands (maart 2021) als in het Engels (januari 2022) verscheen.

Christiaan Lustig

Christiaan is digitaal strateeg. Hij helpt organisaties om hun interne digitale communicatie, dienstverlening en samenwerking doorlopend te verbeteren, hun digital workplace en intranet in te richten en optimaliseren, en (zo) hun digital employee experience (#DEX) op een hoger plan te brengen.

Christiaan brengt ruime ervaring in (online) communicatie samen met zijn kennis van digitale tools en platforms, en van hybride en digitaal (samen)werken.

Eerder was Christiaan verbonden aan digital agency TrueLime en was hij oprichter van adviesbureau Brayton House dat hij aan TrueLime verkocht. Daarvoor werkte hij bij onder meer Entopic en Sabel Communicatie. Hij was mede-initiatiefnemer van de ThuiswerkScan.

E-mail Telefoon LinkedIn Twitter


Tabhita Minten

Tabhita is organisatieadviseur. Ze brengt opdrachtgevers in beweging door haar heldere visie op digitaal samenwerken en pragmatische manier van werken.

Tabhita combineert ruime ervaring als organisatie- en communicatieadviseur met kennis van HR, informatiemanagement en ICT, en verbindt zo verschillende bloedgroepen in organisaties met elkaar.

Eerder werkte Tabhita als webmanager bij de Provincie Utrecht, als (online) consultant en communicatieadviseur bij diverse bureaus en als wijkmanager bij de gemeente Deventer. Tabhita studeerde Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU en Journalistiek Management bij Hogeschool Windesheim.

E-mail Telefoon LinkedIn Twitter

%d bloggers liken dit: