Wat doen we?

Wij helpen professionals en organisaties hybride werken. Dat doen we op drie vlakken:

  1. Training werken in hybride organisaties voor zelfstandigen en professionals.
  2. Training samenwerken in hybride organisaties voor zelfstandigen en professionals.
  3. Coaching leiderschap in hybride organisaties voor (aankomend) managers en leidinggevenden.
  4. Inspiratiesessies, presentaties, webinars en workshops (op evenementen of in-house).
  5. Advies (project-based/incidenteel) over hybride en digitaal (samen)werken in organisaties.

Training werken in hybride organisaties

Hoe houd je controle over je tijd en je planning? Hoe zorg je dat je geen taken over het hoofd ziet? Hoe leg je dingen goed vast  en vind je ze ook weer terug? En hou breng je structuur aan in de constante stroom van inkomende berichten?

Deze training is voor zelfstandigen en voor professionals in hybride organisaties en kan op open inschrijving gevolgd worden of in-company. (ANBI’s krijgen 10% korting.)

Vooropleiding of kennis van digitale tools of werkvormen is niet nodig.


Training samenwerken in hybride organisaties

Zijn er meer vormen van digitaal samenwerken dan alleen videobellen en documenten? Welke werkvorm past het best als je met een grotere groep aan gerelateerde taken werkt? En met een kleinere groep aan één gezamenlijke opdracht? En welke vorm kies je wanneer?

Deze training is voor zelfstandigen en voor professionals in loondienst en kan op open inschrijving gevolgd worden of in-company. (ANBI’s krijgen 10% korting.)

Het is sterk aan te raden om eerst de training Digitaal werken te hebben gevolgd.


Coaching leiderschap in hybride organisaties

Hoe geef je leiding aan een team dat van dag tot dag op andere plaatsen ander werk doet? Welke vormen van digitaal (samen)werken passen bij jouw organisatie? Hoe faciliteer je als organisatie je medewerkers het beste? En hoe bewaak je de organisatiecultuur of help je die veranderen?

Deze coaching is voor (aankomend) managers en leidinggevenden bij organisaties, maar ook interessant voor professionals, en wordt op individuele basis gegeven. (ANBI’s krijgen 10% korting.)

Het kan helpen om eerst de trainingen Digitaal werken en Digitaal samenwerken te hebben gevolgd, maar de facetten van die trainingen komen hier ook aan bod.


Inspiratiesessies, presentaties, webinars en workshops (ook online)

Digitaal (samen)werken is relatief nieuw. Binnen organisaties heeft lang niet iedereen er hetzelfde beeld bij. Om te helpen een gelijk begrip van hybride en digitaal (samen)werken te creëren, geven we bij organisaties en op (online) evenementen en webinars presentaties, inspiratiesessies en workshops. (ANBI’s krijgen 10% korting.)


Advies (op projectbasis of incidenteel)

Digitaal (samen)werken kun je leren. Individueel of met een (project)groep, team of afdeling. Maar beter digitaal werken en samenwerken met meerdere teams of een organisatie is van een andere orde. Denk alleen maar aan gezamenlijke afspraken en gebruik van verschillende tools.

We adviseren organisaties die de volgende stappen willen zetten met hybride en digitaal (samen)werken in de vorm van projectgebaseerd of incidenteel advies. Daarbij borduren we natuurlijk voort op wat we in onze training en coaching ook doen. Ook snijden we training en coaching op maat voor organisaties.

(ANBI’s krijgen 10% korting op in-company trainingen, inspiratiesessies en workshops en advieswerk)

%d bloggers liken dit: